ZOEKEN

Engineering

Alom is uw partner omtrent innovaties van spoorwegmateriaal

Alom is actief in diverse spoor gerelateerde branches zoals hoofdbaan, tram en metro, kraanbaan en industrie spoor. Alom heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in spoor engineering. Alom stelt graag haar engineering kennis ter beschikking voor spoorweg klanten en ingenieursbureaus die vragen om specialistische spoorstaaf bevestiging kennis en ervaring.

Innovaties die levensduur verlengend zijn

We maken gebruik van onze ervaring en vaardigheden om nieuwe ideeën te genereren samen met de klant. Het gaat hierbij om productontwikkelingen die tijdbesparend, kostenbesparend, kwaliteit- en veiligheid verhogend werken. Een belangrijk aspect van onze engineering expertise is dat wij producten bieden welke voldoen aan de geldende normen zoals EN13146 voor spoor toepassingen, productcertificaten en eisen van de spoorweg beheerder.

“Ontzorgen” van onze klanten door het (mede)ontwerpen van spoorstaaf bevestiging systemen en het leveren volgens de specificaties van de beheerder van het spoor is een van onze belangrijkste aandachtspunten.