ZOEKEN

Kwaliteit

Leveranties van materialen voor projecten waar tijd en kwaliteit hoog in het vaandel staan brengt een verantwoording met zich mee welke gewaarborgd moeten worden. Alom ontzorgt haar klanten op het gebied van engineering en levering van railsystemen. Daarbij is Alom één aanspreekpunt voor complete projectleveranties. Tevens verrichten we  (voor) montage werkzaamheden om de tijd in de uitvoering te besparen.

Betrouwbaarheid is daarbij een belangrijke voorwaarde. Leveringsbetrouwbaarheid wordt gewaarborgd door nauwlettende samenwerking met toeleveranciers, partners en fabrieken. Om de mogelijkheid onvoorziene situaties op te vangen is het noodzakelijk van de producten met een hoge omloopsnelheid of lange productietijd uit voorraad leverbaar te houden.

Er wordt gewerkt met een netwerk van transporteurs nationaal en internationaal op deze wijze kunnen wij u een kostenefficiënte en flexibele oplossing bieden.
De kwaliteit van de service en producten die wij u leveren wordt gewaarborgd voor alle leveranciers aan de Nederlandse hoofdbaan door productspecificaties vanuit beheerder ProRail. Hieraan voldoet Alom middels diverse certificeringen door onafhankelijke partijen. We kunnen deze desgewenst toesturen.